Meny Kontakt oss
×

Trondheim Morten Smidesang

morten@smidesanglyng.com (+47) 997 54 147

Fra NTNU Ålesund til Smidesang & Lyng i Trondheim

Med bred erfaring fra B2B-markedsføring og en fersk master i internasjonal business og markedsføring fra NTNU, er Orkdalingen Thomas Aleksander Hansen et verdifullt tilskudd til rådgiverrekka.

-Thomas skilte seg ut med god samfunnsforståelse og et sterkt engasjement for omstillingene Norge og verden står foran. Han er en faglig ener med store ambisjoner for både seg selv og kundene, uten at beina har forlatt jordskorpa, sier Morten Smidesang, daglig leder i Smidesang & Lyng.

Hvorfor Smidesang & Lyng?

-Alle snakker om samfunnsansvar, men det verden trenger er handling. Derfor er det viktig at virksomheter som faktisk bidrar til bærekraftig utvikling blir lagt merke til og hørt. Det ønsker jeg å bidra til, og i Smidesang & Lyng fant jeg et selskap som deler min agenda, sier Thomas.

-I tillegg er det viktig for meg med et godt arbeidsmiljø og en prestasjonskultur, hvor det er lagt til rette for faglig utvikling. Det er utenfor komfortsonen at jeg vokser.

Fra teori til praksis

Etter å ha jobbet flere år med markedsføring og salg innen finans ønsket Thomas seg mer faglig tyngde. Det har ledet til en bachelorgrad i markedsføring og ledelse ved BI med utveksling ved Canada, og sist en mastergrad i internasjonal business og markedsføring ved NTNU - erfaringer og kunnskap som er viktig når man skal jobbe med kunnskapsbedrifter, mener Thomas.

-Jeg tror at den internasjonale profilen på utdanningen, i kombinasjon med oppdatert fagkunnskap og erfaring, gir meg et godt grunnlag for å forstå kundene våre og markedet de forholder seg til.

De som lykkes klarer å kombinere markedsforståelse med effektiv bruk av ny teknologi i kommunikasjonsarbeidet.

-Vi lever i et globalt samfunn, og internett har gjort det enklere å kommunisere med et internasjonalt publikum, om det bare blir gjort på riktig måte. De som lykkes klarer å kombinere markedsforståelse med effektiv bruk av ny teknologi i kommunikasjonsarbeidet. Nå gleder jeg meg til bruke både erfaringer og ny kunnskap til gode for kundene.

Etter knappe to måneder har Thomas blitt godt kjent med både kunder og kollegaer, og er allerede godt involvert i flere viktige prosjekter.

-Jeg ble kastet rett ut i det, med ansvar for å følge opp fremdrift og bidra i kundeleveranser. Jeg har blant annet jobbet med strategisk analysearbeid for et større konsern, innholdskonsepter i sosiale medier og utforming av rapporter sammen med landets fremste sykehusplanleggere, sier Thomas.

-Jeg ser frem til det videre arbeidet med både dagens og nye kunder av Smidesang & Lyng. Det er nok av spennende utfordringer og oppgaver å bryne seg på, og jeg kjenner meg trygg på at jeg har funnet riktig arbeidsplass for meg, avslutter Thomas.

Har du lyst til å jobbe med Thomas og resten av teamet i Smidesang & Lyng?

-Vi er bestandig interessert i å snakke med de beste hodene, og vi hører gjerne fra deg om du er interessert i å bli bedre kjent med oss. Ta en titt på karrieresiden vår for mer informasjon.