Meny Kontakt oss
×

Trondheim Morten Smidesang

morten@smidesanglyng.com (+47) 997 54 147

Ledig kontorplass i Trondheim

Vi søker etter 1-3 leietakere til lokalene våre sentralt i Trondheim. Målet vårt er å finne komplementære miljøer i krysningsfeltet kommunikasjon/forretning/teknologi, som kan utløse synergier og samarbeid.

Utleieareal
Arealet kan leies ut som kontor til mindre miljøer (inntil 3 personer), eller som kontorplasser til freelancere og enkeltpersoner. Lokalene holder høy standard.

Fasiliteter
Du/dere har tilgang til moderne møterom og felles kjøkken. Fiber internett og strøm er inkludert. Tilgang til printer kan også ordnes hvis aktuelt.

Beliggenhet
Vi holder til i 2. etasje i Krambugata 14, like ved Olavskvartalet. Det er mulighet for parkering i parkeringskjeller like ved kontorer. Enkel tilkomst med bil og kollektiv transport.

Om oss
Smidesang & Lyng er et konsulentselskap med spisskompetanse innen strategisk merkevarebygging, kundedrevet forretningsutvikling og digital kommunikasjon. Teamet består av seks mennesker med tverrfaglig bakgrunn, sterk formell kompetanse og erfaring fra ledelse, forretningsutvikling og markedsarbeid. Vi har kontor i Trondheim og prosjektkontor i Shanghai.

Kontakt
Ta kontakt med daglig leder Morten Smidesang ved interesse eller spørsmål.

Telefon: 997 54 147
E-post: morten@smidesanglyng.com