Meny Kontakt oss
×

Leverte rekordresultat i 2018

Spesialisering og kombinasjon av strategisk kommunikasjonskompetanse og operativ gjennomføringsevne bidro til gode tall i 2018.

Smidesang & Lyng hadde en omsetning på 7,6 millioner i 2018, opp fra 4,4 millioner i 2017. Selskapets resultat endte på 2,6 millioner, opp fra 0,9 millioner i 2017.

-Vi fortsetter å levere sterkt på analyse og strategisk kommunikasjon. I tillegg har vi styrket kapasiteten på digital kommunikasjon. Attraktive tjenesteområder, hardt arbeid og lite jåleri har bidratt til at flere nye kunder velger oss, og at eksisterende kunder bruker oss mer, sier Morten Smidesang, daglig leder i Smidesang & Lyng.

-Det er spesielt hyggelig at det blir flere kunnskaps – og teknologiselskaper på kundelisten. Dette er områder hvor Trøndelag står sterkt, og bedrifter som dette er avgjørende for å lykkes med omstilling til et mer bærekraftig samfunn. At kunder vi jobber med har viktige samfunnsoppdrag betyr mye for motivasjonen i laget, og det tror jeg skinner gjennom i jobben vi gjør.

At kunder vi jobber med har viktige samfunnsoppdrag betyr mye for motivasjonen i laget.

Jobber tettere med kundene

Smidesang & Lyng har 7 ansatte, og mye av arbeidet foregår utenfor kontoret.

-Vi løser de fleste oppdragene ute hos kundene, i slanke team som jobber tett med fagfolk i virksomhetene vi jobber for. Det gir oss bedre innsikt, kundene får en sparringspartner som forstår deres hverdag, og vi kan løse oppgavene mer effektivt. At modellen fungerer ser vi av at de største kundene velger å bruke oss over tid og på flere områder, sier Smidesang.

Utvikling av teamet er viktigere enn vekst

Smidesang & Lyng innledet 2019 med å rekruttere en ny digital konsulent, Karianne Teigland, og er i en prosess med å styrke bemanningen ytterligere.

-Vi skal vokse, men det er viktigere å finne og utvikle de rette menneskene enn at vi blir mange flere. Kundene etterspør langsiktige relasjoner, og da er det viktig at folk trives her, blir værende og får utvikle seg over tid, sier Smidesang.

For mer informasjon, kontakt Morten Smidesang, daglig leder i Smidesang & Lyng. Mobil: 99 75 41 47, E-post: morten@smidesanglyng.com