Meny Kontakt oss
×

Trondheim Morten Smidesang

morten@smidesanglyng.com (+47) 997 54 147

Ny konsulent med bakgrunn fra digital markedsføring

Karianne Teigland er ansatt som ny konsulent i Smidesang & Lyng. Hun har tidligere jobbet som markedskonsulent ved Handelshøyskolen BI, som SEO spesialist i Performance byrået Synlighet og ved Trøndelag Teater.

-Kundene våre etterspør historiefortellere med digital kompetanse og ferdigheter, og vi er fornøyd med å ha funnet en konsulent som behersker begge grener. Erfaring med teknisk markedsføring og teaterbakgrunn er en sjelden kombinasjon, og en glimrende plattform for å jobbe med digital kommunikasjon, sier Morten Smidesang, daglig leder i Smidesang & Lyng.

Teigland har studert psykologi og pedagogikk ved NTNU og Universitetet i Oslo, og har en bachelor i markedsføringsledelse fra Handelshøyskolen BI. Hun blir en del av teamet som jobber med digital kommunikasjon i Smidesang & Lyng, og vil bistå kunder i prosjekter og på utleie. Teigland begynner i jobben 1. april 2019.

-Jeg er sikker på at det blir både lærerikt og gøy å jobbe sammen med denne gjengen. Smidesang & Lyng er et solid fagmiljø i rask utvikling, og blant kundene er flere av landets viktigste kunnskapsinstitusjoner representert. Det oppleves meningsfylt å få bruke min erfaring og kompetanse til å fronte kunnskap og løsninger verden trenger, sier Teigland.