Meny Kontakt oss
×

Trondheim Morten Smidesang

morten@smidesanglyng.com (+47) 997 54 147

Ny rådgiver på plass i Oslo

Styrker satsingen på innhold med erfaren journalist og produsent.

Torgeir Engen er ansatt som ny rådgiver i Smidesang & Lyng. Dermed vokser Oslo-avdelingen fra en til to ansatte. Han bringer med seg 20 års erfaring fra den norske mediebransjen, blant annet som journalist og leder i NRK og som utviklingssjef i Warner Bros Norge.

-Det har vært en lang og grundig prosess med godt over 100 søkere og mange dyktige kandidater. I Torgeir fant vi en allsidig konseptutvikler og historieforteller med ferdigheter som er etterspurt av kundene. Moderne formidling krever at man behersker flere formater og da må vi ha multikunstnere bak spakene. Det har vi fått og mer til, sier Morten Smidesang, daglig leder i Smidesang & Lyng.

Ifølge Engen var muligheten til å jobbe bredt med analyse, rådgivning og formidling viktig da han takket ja til jobben.

-De siste årene har jeg jobbet mest med TV. Nå var tiden moden for å få brukt en større del av verktøykassen, og jeg ser frem til å jobbe konsentrert med kommunikasjonsbehovene til eksisterende og nye kunder av Smidesang & Lyng. At hovedtyngden av kunder er kunnskapsbedrifter med viktige roller i samfunnet gjør jobben ekstra stas, sier Torgeir.

Styrker satsingen på innhold

Smidesang & Lyng har de siste årene styrket fagområdet digital kommunikasjon med spesialister på video, podcast og sosiale medier. En opptrapping som ifølge Smidesang vil fortsette i 2020.

-Analyse og spisset rådgivning er og vil fortsatt være kjerneleveranser i Smidesang & Lyng. Samtidig opplever vi stor etterspørsel etter skarpt vinklet og effektivt formidlet kommunikasjon i digitale kanaler. I dette perspektivet er vi svært fornøyd med å få Torgeir med på laget. Han tilfører oss verdifull kapasitet og komplementerer oss med ny kompetanse på viktige områder.

- Allsidighet, kreativitet og erfaring er min styrke, og jeg håper å bruke det til å tilføre nye perspektiver og gode konsepter til gode for kundene. I tillegg gleder jeg meg til å lære av flinke kollegaer. Dette er et svært kompetent lag med stort engasjement for både faget og kundene, sier han.

Les saken i Kampanje her.