Meny Kontakt oss
×

Smidesang & Lyng etablerer kontor i Oslo

Ble med på flyttelasset når nøkkelressurs valgte å flytte.

-Vi jobber for kunnskapsbedrifter i sektorer som er bra for verden, og viktig for Norge sin konkurransekraft i fremtiden. Oslo huser mange av landets viktigste samfunnsaktører, og det er både viktig og riktig at vi får et sterkt ben i hovedstaden. Vi får et bredere geografisk nedslagsfelt, men skal opprettholde en smal og spesialisert profil, sier Morten Smidesang, daglig leder i Smidesang & Lyng

Karoline Pedersen blir første ansatte ved kontoret i Oslo. Hun har jobbet i Smidesang & Lyng siden 2016.

-Når Karoline meldte fra om at hun ville flytte bestemte vi oss raskt for å bli med på flyttelasset. Hun er en ener på digital kommunikasjon, og har verdifull erfaring fra kommunikasjonsarbeid i både privat og offentlig sektor. I tillegg er hun svært godt likt av både kunder og kollegaer. Jeg er sikker på at Karoline blir en god bærer av Smidesang & Lyng-kulturen i et nytt marked, sier Smidesang.

-Dette blir et spennende nytt kapittel i min karriere, og en viktig milepæl for Smidesang & Lyng. Jeg kjenner på ansvaret, men motiveres også av tilliten jeg har fått. Det blir sikkert et motbakkeløp i starten, men jeg er klar til å brette opp ermene og kjenner meg trygg på at vi skal klare å bygge et godt miljø i Oslo, sier Karoline Pedersen.

Jakter på samfunnsengasjerte talenter

Hun blir foreløpig eneste ansatte med base i Oslo, men søket etter nye hoder er allerede i gang.

-Målet er å få på plass 1-2 nye ansatte på kort sikt. Det er viktigere at vi finner rett person enn at vi blir mange flere raskt. Heldigvis finnes det mange flinke og samfunnsengasjerte talenter der ute, så jeg tror dette skal gå fint. avslutter Smidesang.

Om Smidesang & Lyng

  • Etablert i Trondheim i 2014.
  • Spesialisert på strategisk og digital kommunikasjon i kunnskapsbedrifter.
  • 7 faste ansatte.
  • 7,6 mnok i omsetning og 2,6 mnok i resultat (2018).

Les saken i Kampanje her.