Meny Kontakt oss
×

Sykehusbygg HF valgte Smidesang & Lyng

Sykehusbygg HF valgte Smidesang & Lyng som leverandør av strategiske og operative kommunikasjonstjenester.

Foto: Nordic Office of Architecture/Aart Architects

-Helse-Norge skal fornyes, og Sykehusbygg sin oppgave er å bidra til at samfunnet får mest mulig igjen for pengene. Det er et stort og viktig oppdrag, og vi er både stolte og ydmyke over å få bidra, sier Morten Smidesang, daglig leder i Smidesang & Lyng.

Sykehusbygg HF ble etablert i 2014, for å sikre at Norge har et nasjonalt kompetansemiljø for sykehusplanlegging og -bygging på høyt internasjonalt nivå. Foretaket har hovedkontor i Trondheim og aktivitet over hele landet. Sykehusbygg HF er blant annet involvert i planlegging og bygging av nye Stavanger universitetssykehus, sykehuset Nordmøre og Romsdal og Oslo universitetssykehus.

Rammeavtalen med Sykehusbygg HF har en varighet på inntil fire år, og omfatter blant annet utvikling av kommunikasjonsstrategi, lederkommunikasjon, beredskapsarbeid og digital kommunikasjon.

-Teamet i Smidesang & Lyng har relevant erfaring fra flere sider av helsesektoren, og kompetanse som svarer godt på både strategiske og operative kommunikasjonsbehov hos oss. Vi ser frem til å jobbe tett sammen med Smidesang & Lyng de neste årene, sier kommunikasjonsansvarlig i Sykehusbygg, Kristin Gjøvåg.