Meny Kontakt oss
×

Vi søker digital konsulent

Skrevet av: Morten
Managing partner
morten@smidesanglyng.com
99754147

Vi søker etter rett person til å være med å utvikle og gjennomføre gode integrerte markedstiltak hos våre oppdragsgivere, og til å utvikle våre egne merkevarer på det internasjonale markedet.

Hvem er du

Du er en person som setter jobben og faget ditt høyt, og er i en livssituasjon hvor du ønsker å prioritere egen karriere. Du er ambisiøs og drømmer om å jobbe i en kunnskapsbedrift hvor du kan prestere og skape resultater sammen med likesinnede. Interessen for marked og kommunikasjon er en lidenskap som du dyrker og bruker tid på. Du er opptatt av å forstå hvordan digitalisering endrer rammevilkår og virkemidler for å skape gode kundeopplevelser og påvirke omgivelsenes holdninger og adferd.

Vi kan tilby

Hos oss får du mulighet til å være med på reisen i et ambisiøst selskap med globale ambisjoner, og jobbe med spennende oppgaver for nasjonale og internasjonale kunder. Mennesker er vår viktigste ressurs og du vil få tett oppfølging, konkurransedyktige betingelser og en forutsigbar karriereplan.

Arbeidsdagen

I rollen som digital konsulent vil du jobbe sammen med erfarne rådgivere på oppdrag for kunder, og i perioder jobbe selvstendig ute hos kundene. Du vil få ansvar for å bygge og forvalte egen portefølje og må trives med utadrettet virksomhet og hyppig kundekontakt.

Våre leveranser fordeler seg på fire tjenesteområder:

  • Innsikt og analyse
  • Posisjonering og strategi
  • Kommunikasjon
  • Prosjektledelse

Kvalifikasjoner

  • Relevant utdanning
  • 1 - 5 års erfaring fra forretningsutvikling, markedsføring eller kommunikasjon
  • Sterk formidlingsevne skriftlig og muntlig
  • God kunnskap og praktisk erfaring med digital analyse og innholdsproduksjon

Om Smidesang & Lyng

Smidesang & Lyng er et Trondheimsbasert konsulentselskap med spisskompetanse innen analyse, merkevarebygging og kommunikasjon. Våre kunder er kunnskapsbedrifter i privat og offentlig sektor. Teamet består i dag av seks medarbeidere med tverrfaglig bakgrunn og kompetanse.

Søknad sendes til kontakt@smidesanglyng.com

Spørsmål til stillingen kan rettes til daglig leder Morten Smidesang på e-post: morten@smidesanglyng.com eller telefon: 997 54 147

Søknadsfrist 28. Februar 2017