Meny Kontakt oss
×

Vi er bestandig på jakt etter talenter og erfarne fagfolk

Vi lever av oppdatert kunnskap og ferdigheter. Derfor er vi er alltid interesserte i å snakke med dyktige og nysgjerrige fagfolk som kan utfordre og utfylle oss. Om du er et talent som har vist at du skiller deg ut, eller en erfaren rådgiver med etablert nettverk og dokumenterte resultater ønsker vi å snakke med deg.

Om oss

Smidesang & Lyng er et kommunikasjonsbyrå med kontor i Oslo og Trondheim. Våre oppdragsgivere jobber med noen av samfunnets store problemstillinger. Blant annet utforming av fremtidens helsesektor, bærekraftige energiløsninger, karbonfangst og smart byutvikling. Vår jobb er å bidra til at de lykkes og det synes vi er meningsfylt. Vi tror at faglig spisskompetanse i kombinasjon med samfunnsforståelse og -interesse gjør oss bedre egnet til å forstå kundene, og at det utgjør en synlig forskjell i leveransene.

Teamet består i dag av seks rådgivere og innholdsprodusenter, som jobber med omdømmebygging, kunnskapsformidling og digital kommunikasjon. Et sterkt fokus på spesialisering og langsiktige kunderelasjoner har gitt gode resultater, og skapt en trygg plattform for videre utvikling og vekst. Derfor har vi også plass til flere.

Ledige stillinger:

Rådgivere/Seniorrådgivere

Arbeidssted: Oslo/Trondheim.

Søknadsfrist: Snarest.

Klikk her for å lese om stillingen.

Innholdsprodusenter

Arbeidssted: Oslo/Trondheim.

Søknadsfrist: Snarest.

Klikk her for å lese om stillingen