Meny Kontakt oss
×

Morten Smidesang Managing partner

morten@smidesanglyng.com (+47) 997 54 147

Vi er bestandig interessert i å snakke med de beste.

Vi lever av å selge kompetanse. Derfor er vi er alltid interesserte i å snakke med dyktige og nysgjerrige fagfolk. Om du er et ungt talent som har vist at du skiller deg ut, eller en erfaren rådgiver med etablert nettverk og dokumenterte resultater ønsker vi å snakke med deg.


Hvem ser vi etter

Du er en person som setter jobben og faget ditt høyt. Du er ambisiøs og vil jobbe i et fagmiljø hvor du kan prestere og skape resultater sammen med likesinnede. Interessen for merkevarebygging og kommunikasjon er en lidenskap som du dyrker og vil utvikle videre.


Hverdagen i Smidesang & Lyng

Du vil jobbe selvstendig på uteoppdrag hos kundene og på prosjekter sammen med kollegaer. Arbeidshverdagen krever at du trives med kundekontakt. Du vil få muligheten til å dyrke faget ditt og ansvar for å bygge og forvalte egen kundeportefølje.


Vi kan tilby

Hos oss får du mulighet til å bidra i den videre utviklingen av et ambisiøst selskap og sterkt fagmiljø. Du får jobbe med regionale og nasjonale kunnskapsbedrifter med viktige samfunnsoppdrag og krevende utfordringer. Vi legger mye ressurser i utvikling av medarbeiderne og teamet. Du vil få tett oppfølging, personlig utviklingsløp og konkurransedyktige betingelser.


Om Smidesang & Lyng

Smidesang & Lyng er et Trondheimsbasert konsulentselskap med spisskompetanse innen analyse, merkevarebygging og kommunikasjon. Våre kunder er kunnskapsbedrifter i privat og offentlig sektor. Teamet består i dag av seks medarbeidere med tverrfaglig bakgrunn og kompetanse.


Kortfattet søknad og CV kan sendes til morten@smidesanglyng.com