Meny Kontakt oss
×

Personvern

Personvernerklæringen beskriver hvordan Smidesang & Lyng samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsteder.

Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Smidesang & Lyng, ved Daglig leder Morten Smidesang, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Bruk av informasjonskapsler

Smidesang & Lyng samler inn anonymiserte opplysninger om besøkende til smidesanglyng.com. Formålet med dette er å analysere og forbedre brukeropplevelsen på nettsiden. Vi samler for eksempel inn informasjon om hvilke sider som blir besøkt, hvor brukerne kommer fra og hvor lenge de er på nettsiden.

Til dette formålet benytter vi analyseverktøyet Google Analytics, som bruker informasjonskapsler; små tekstfiler, som lagres på brukeres datamaskin. For å sikre personvern bruker vi anonymizeIP, en funksjon som gjør at alle opplysninger som kan identifisere brukeren, inkludert IP-adresse, blir anonymisert. På nettvett.no kan du lese om cookies og se hvordan du kan administrere de i din egen nettleser.

Kontaktskjema på smidesanglyng.com

Personer som ønsker å komme i kontakt med Smidesang & Lyng kan gjøre det via et kontaktskjema på nettsiden. Informasjon som legges inn her er navn, telefonnummer, epostadresse og meldingen man ønsker å sende. Feltene er obligatoriske, og informasjonen trenger vi for å ha et sted å sende svaret, samt å vite hva saken gjelder.

Jobbsøknader

Ved innsending av CV, søknad og andre relevante dokumenter i forbindelse med jobbsøknad, samles det inn personopplysninger. Personopplysninger som behandles i forbindelse med rekruttering er blant annet personalia og jobb- og utdanningsdetaljer.

Personopplysninger om søkere til stillinger blir slettet ett år etter at vedkommende søkte på stilling hos oss, med mindre vedkommende blir ansatt eller samtykker til at opplysningene oppbevares lengre. Det presiseres at jobbsøkere kan få opplysningene slettet når de måtte ønske det.