Employer branding


Vi hjelper deg å finne og fortelle historiene som gjør at dere blir lagt merke til – og vi har referansene som beviser det.

Dette er vi gode på

Strategi, konsept- og kampanjeutvikling

Vi hjelper deg å finne ut hvilke strenger du bør spille på, for å bli attraktiv for de aller flinkeste. Vi utvikler kreative konsepter med lang varighet, og vi lager kortsiktige rekrutteringskampanjer. Dette har vi jobbet med i 10 år, og kan vise til både prisvinnende kampanjer og langsiktig arbeid med enestående resultater.

Innholdsproduksjon - tekst, video, foto

Vi kan hjelpe deg å lage innhold som gjør at dine stillinger blir lagt merke til: Videosnutter som tar med kandidater bak fasaden. Stillingsannonser folk liker og faktisk leser. Bilder som får frem hvem dere er. 

Rekrutteringsstøtte

Hvordan sikrer du at de beste kandidatene ikke faller av i rekrutteringsprosessen? Eller at de som får avslag ikke sitter igjen med en dårlig opplevelse? Vi kan hjelpe deg å legge opp og gjennomføre en kandidatreise som folk applauderer.

Faglig påfyll

Vil du høre om hvordan vi fikk 600+ søkere med «Det omvendte jobbintervjuet»? Eller hvordan Kantega fikk 1000 tips om flinke utviklere? Vi har ferdige foredrag og lager skreddersydd opplegg om Employer branding og rekruttering.

Kontaktpersoner

Siv Mykland
Seniorrådgiver og prosjektleder
Trondheim
Morten Smidesang
Seniorrådgiver

Trondheim