Meny Kontakt oss
×

Om oss

Smidesang & Lyng er et kommunikasjonsbyrå med kontorer i Oslo og Trondheim. Vi jobber med et bredt spekter av små og store virksomheter i privat og offentlig sektor.

Vårt spesialfelt er kommunikasjon i kunnskapsbedrifter, hvor fagpersoner i organisasjonen er bærebjelken til omdømmet. Det finner vi meningsfylt og har trent på hver dag siden oppstarten i 2014. Derfor er vi også blitt gode på akkurat det. Veldig gode.

Vi tror på felles mål, samarbeid og smidighet. Kollegaer imellom, og sammen med kundene. Det gjenspeiler seg i arbeidsformen vår, med slanke team som løser oppdragene tett på og ofte ute hos kunden – i nært samspill med fagfolkene og organisasjonen.

Bærekraftig agenda

Det moderne samfunnet er bygget på innovasjoner som er bra for folk. Morgendagens samfunn må bygges på løsninger som også er bra for kloden. Våre kunder utvikler kunnskap og løsninger på store samfunnsutfordringer. Vi bidrar til at løsningene blir gjort kjent og forstått, for det er premisset for at nye løsninger skal bli tatt i bruk og få effekt.

Fellesskap, trivsel og meningsfylt arbeid

Det skal være meningsfylt og morsomt å gå på jobb. Vi tror det handler om å gi flinke folk tillit og ansvar, men også støtte og veiledning. Vi tar oppgavene vi jobber med på største alvor, ikke oss selv. Her er det rom for å prøve å feile, og en kultur for å gi og ta imot tilbakemeldinger. Vi er et lite selskap hvor alle er avhengig av hverandre, derfor har vi ikke plass til individualister. Vi lykkes sammen og vi feiler sammen, og det skapes gode historier av begge deler. Om dette høres ut som en plass du hører hjemme og en reise du vil være med på vil vi gjerne høre fra deg – om det er som kunde, samarbeidspartner eller kollega.

Kunder og referanser

Vi jobber med store og små virksomheter i privat og offentlig sektor. Hovedvekten av kunder er kunnskapsbedrifter i sektorer som er viktig for Norge og bra for verden. Kontakt oss gjerne for referanser i din bransje.

Referanser

Slik bidrar vi til å identifisere og realisere gevinster for våre oppdragsgivere.

Se referanser

Aktuelt

Frokostmøte: Bedre kommunikasjon med kunstig intelligens?

Velkommen til et frokostmøte som kan forandre arbeidshverdagen din.

Les mer

Fra Forbrukertilsynet til Smidesang & Lyng

Les mer
Flere artikler
|