Innholdsproduksjon og digital kommunikasjon for MAGIX

Da det tyske, ledende selskapet i kreativ programvare, MAGIX, skulle lansere sin nyeste versjon av topp-produktet VEGAS Pro, trengte de en kampanje som traff blink – raskt. De trengte noen med innsikt i produktet og ekspertise i å formidle budskap. Tiden mot lansering var knapp, og de ville fenge både nye og eksisterende kunder.

Teknisk og kreativ teft

For å lage lanseringskampanjen måtte vi kombinere kreativ visualisering med en dyp teknisk forståelse av VEGAS Pro. MAGIX ønsket å fornye merkevarens image for å tiltrekke seg en yngre og mer mangfoldig brukergruppe, og samtidig opprettholde lojaliteten blant eksisterende brukere. Dette krevde en fin balanse i kommunikasjonen og visualiseringen av produktets kapasiteter og potensial. I samarbeid med den tyske prisbelønte regissøren Aviv Kosloff, utviklet vi en serie med promoteringsfilmer. Disse filmene kombinerer en energisk visuell stil med en praktisk framvisning av de nye funksjonene i VEGAS Pro 21. Ved å fokusere på brukeropplevelsen, demonstrerte filmene hvordan de innovative verktøyene kan brukes i praksis for å skape imponerende resultater.

Følelsen av VEGAS Pro

Aviv Kosloff og hans team konsentrerte seg om å fange følelsen av å jobbe med VEGAS Pro. De fokuserte på "rytme, bevegelse og lidenskap" som konsept, illustrert med profesjonelle dansere og filmskapere.

Samtidig fokuserte vi på å finne engasjerende måter å vise fram programmets brukergrensesnitt og nye funksjonaliteter på. En utfordring med å vise fram et brukergrensesnitt er at det fort blir kjedelig. Gjennom en kombinasjon av livlige animasjoner og energisk klipping, forvandlet vi statiske skjermbilder til en visuell fortelling som puster liv i programvarens funksjoner. Denne tilnærmingen skaper ikke bare en forståelse av programvarens funksjonalitet, men inspirerer også til kreativ utforsking og innovasjon. Det er her teknisk presisjon møter kreativ fantasi.

Underveis samarbeidet vi for å kombinere disse to tilnærmingene til en totalpakke som viser både programvarens tekniske muligheter og den kreative friheten som følger med VEGAS Pro.

Laget i VEGAS

En viktig del av oppdraget var å sørge for at alt som er vist i promoteringen er laget kun med bruk av VEGAS Pro 21. Som en et kreativt innholdsbyrå med masse erfaring i programmet ga det oss muligheten til å imponere både skaperne og følgerne av VEGAS Pro. Erfaringen vår med både VEGAS og effektiv digital kommunikasjon var en viktig grunn til at MAGIX ville ha oss med på laget. Under kan du se en prototype som vi laget for å overbevise MAGIX om å samarbeide med oss.

00:00
00:00

Trenger du eller noen i ditt nettverk eksperthjelp med et spennende prosjekt? Vi stiller med strategisk innsikt og kreativ kraft som treffer blink.

Kontaktpersoner

John-Ivar Eidsmo
Rådgiver og innholdsprodusent

Trondheim
Morten Smidesang
Seniorrådgiver

Trondheim