Meny Kontakt oss
×
Morten Smidesang

Morten Smidesang

Daglig leder og seniorrådgiver

Sted: Trondheim/Oslo

Telefon: 99 75 41 47

Epost: morten@smidesanglyng.com

Nøkkelkompetanse
Posisjonering, merkevarebygging og kommunikasjon.


Erfaring og kompetanse
Morten Smidesang er spesialist innen strategisk posisjonering, merkevarebygging og kommunikasjon. Han har 10 års erfaring som rådgiver for ledere og toppledere, og benyttes særlig i strategiutvikling og omdømmearbeid. Morten er utdannet siviløkonom med spesialisering i markedsføring og strategi.

Karoline Pedersen

Karoline Pedersen

Digital rådgiver

Sted: Oslo

Telefon: 90 75 09 73

Epost: karoline@smidesanglyng.com

Nøkkelkompetanse

Analyse, sosiale medier og digital kommunikasjon.


Erfaring og kompetanse

Karoline Pedersen har fem års erfaring som konsulent med digital kommunikasjon som spesialfelt. Hun har bred erfaring med strategisk og operativt kommunikasjonsarbeid, prosjektledelse og innholdsproduksjon fra blant annet forskningsstiftelsen SINTEF, Q-Free, og Sykehusbygg. Karoline har en bachelor i PR og markedskommunikasjon.

Christoffer Solberg

Christoffer Solberg

Rådgiver

Sted: Trondheim

Telefon: 99 25 88 24

Epost: christoffer@smidesanglyng.com

Nøkkelkompetanse

Analyse, markedsføring og digital kommunikasjon.


Erfaring og kompetanse

Christoffer Solberg er en allsidig rådgiver med erfaring fra hele spekteret av kommunikasjonsarbeid, fra analyse til planlegging og gjennomføring. De siste fem årene har han jobbet mest med prosjekter innen fornybar energi og teknologi. Christoffer har en bachelor i markedsføring og ledelse fra BI.

Iver Kleiven

Iver Kleiven

Seniorrådgiver

Sted: Oslo

Telefon: 99 34 28 00

Epost: iver@smidesanglyng.com

Nøkkelkompetanse
Kommunikasjon, historiefortelling og medierådgivning.


Erfaring
Iver Kleiven har bakgrunn som journalist i NRK og Dagsavisen, har vært kommunikasjonsrådgiver ved institutt for fredsforskning (PRIO) og fagansvarlig for kommunikasjon i Forbrukertilsynet. Han har solid erfaring med strategisk og operativt kommunikasjonsarbeid, forskningsformidling og pressehåndtering. Iver er i tillegg en erfaren produsent av redaksjonelt innhold og en dyktig tekstforfatter på både norsk og engelsk. Han har en bachelor i journalistikk fra Liverpool og en master i statsvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet.

John-Ivar Eidsmo

John-Ivar Eidsmo

Rådgiver og innholdsprodusent

Sted: Trondheim

Telefon: 91 81 25 19

Epost: john-ivar@smidesanglyng.com

Nøkkelkompetanse
Historiefortelling, videoproduksjon og digital kommunikasjon.


Erfaring og kompetanse
John-Ivar Eidsmo startet karrieren i Smidesang & Lyng som innholdsprodusent med video og animasjon som spesialfelt. I dag benyttes han i like stor grad som rådgiver av både nasjonale og internasjonale kunder. John-Ivar er utdannet innen medier og kommunikasjon og har en bachelor i markedsføringsledelse.

Edvin Wiggen Dahl

Edvin Wiggen Dahl

Innholdsprodusent

Sted: Trondheim

Telefon: 47 36 43 56

Epost: edvin@smidesanglyng.com

Nøkkelkompetanse
Foto og video.


Erfaring og kompetanse
Edvin Dahl jobber med historiefortelling og produksjon av innhold til sosiale medier. Han har bred erfaring med foto og videomarkedsføring fra eget firma over flere år. Edvin er utdannet innen medier og kommunikasjon og har en bachelor i markedsføringsledelse.