Meny Kontakt oss
×
Karoline Pedersen

Karoline Pedersen

Daglig leder og seniorrådgiver

Sted: Oslo

Telefon: 90 75 09 73

Epost: karoline@smidesanglyng.com

Nøkkelkompetanse

Analyse, mediehåndtering og digital kommunikasjon.


Erfaring og kompetanse

Karoline Pedersen har bred erfaring med strategisk og operativt kommunikasjonsarbeid fra blant annet forskningsstiftelsen SINTEF, Q-Free ASA og Sykehusbygg HF. Fra 2016 har hun blant annet hatt redaksjonelt ansvar for sosiale medier og intranett i et konsern med flere tusen ansatte, vært utleid kommunikasjonsansvarlig i store offentlige utbyggingsprosjekter og bistått med mediehåndtering og beredskapsarbeid gjennom Covid-19 pandemien. Karoline har en bachelor i PR og markedskommunikasjon fra BI i Trondheim.

Morten Smidesang

Morten Smidesang

Seniorrådgiver

Sted: Trondheim/Oslo

Telefon: 99 75 41 47

Epost: morten@smidesanglyng.com

Nøkkelkompetanse
Posisjonering, merkevarebygging og kommunikasjon.


Erfaring og kompetanse
Morten Smidesang er spesialist innen strategisk posisjonering, merkevarebygging og kommunikasjon. Han har 12 års erfaring som rådgiver for ledere og toppledere, og benyttes særlig i strategiutvikling og omdømmearbeid. Morten er utdannet siviløkonom med spesialisering i markedsføring og strategi.

John-Ivar Eidsmo

John-Ivar Eidsmo

Rådgiver og innholdsprodusent

Sted: Trondheim

Telefon: 91 81 25 19

Epost: john-ivar@smidesanglyng.com

Nøkkelkompetanse
Historiefortelling, videoproduksjon og digital kommunikasjon.


Erfaring og kompetanse
John-Ivar Eidsmo startet karrieren i Smidesang & Lyng som innholdsprodusent med video og animasjon som spesialfelt. I dag benyttes han i like stor grad som rådgiver av både nasjonale og internasjonale kunder. John-Ivar er utdannet innen medier og kommunikasjon og har en bachelor i markedsføringsledelse.

Eirik Haldberg

Eirik Haldberg

Innholdsprodusent

Sted: Trondheim

Telefon: 92 44 92 53

Epost: eirik@smidesanglyng.com

Eirik Haldberg har 7 års erfaring som foto- og videoprodusent i Oslo og 3 års erfaring som facility manager ved Digs i Trondheim. Eirik er utdannet fotograf fra Norsk fotofagskole, har en bachelor i medievitenskap og tar en master i kunnskapsledelse ved siden av jobb.