Meny Kontakt oss
×

Vant internasjonal kommunikasjonspris

Mandag gikk SINTEF helt til topps i den internasjonale kåringen CHARGE Energy Awards.

CHARGE Awards er en internasjonal kommunikasjonspris som gis for fremragende kommunikasjonsarbeid i energisektoren.

Christoffer Solberg er rådgiver i Smidesang & Lyng og har jobbet tett på SINTEF Energi siden 2017.

-Gratulerer til hele SINTEF. Dette var en fantastisk nyhet og et resultat av målrettet arbeid over flere år. Verden trenger nye bærekraftige energiløsninger raskt, og god kommunikasjon er viktig for å akselerere prosessen. Jeg er stolt over at vi får være med å bidra, og det er ekstra artig når arbeidet blir lagt merke til utenfor Norges grenser.

I en verden med polarisert politikk, lite tiltro til media og fake news er forskningsformidling viktigere enn noen gang.

Prisen er en viktig anerkjennelse av arbeidet med å gi forskning en sterkere plass i samfunnsdebatten, i følge Anne Steenstrup-Duch, kommunikasjonssjef i SINTEF Energi.

- I en verden med polarisert politikk, lite tiltro til media og fake news som når millioner av mennesker på rekordtid, er forskningsformidling viktigere enn noen gang. Jeg er utrolig stolt av jobben forskerne våre gjør og jeg er stolt av kommunikasjonsteamet mitt, sier Steenstrup-Duch.

I dette innlegget kan du lese mer om hvordan SINTEF jobber for å gjøre seg synlig og relevant uten bruk av tradisjonell markedsføring.